Pravila programa zvestobe »naročnik storitve UL info tok«

1. SPLOŠNO O PROGRAMU ZVESTOBE

Namen programa zvestobe Uradnega lista RS, d. o. o., pri naročnini na storitev UL info tok (v nadaljevanju program zvestobe) je, da nagradimo zvestobo naročnikov storitve UL info tok, ki je v lasti Uradnega lista RS, d. o. o.
Cilj programa zvestobe je omogočiti članom uporabo ugodnosti, ki so opisane v nadaljevanju tega besedila. Vsak član programa zvestobe s svojim pristopom v program izjavlja, da je prebral in da razume določbe tega pravilnika ter da jih v celoti sprejema.
Program zvestobe nima značilnosti nagradne igre ali zabave. Vsak član programa zvestobe, ki izpolni pogoje, pridobi pravico do izrabe ugodnosti.

2. UGODNOSTI PROGRAMA ZVESTOBE

a) Pri udeležbi na enodnevnih seminarjih v organizaciji Uradnega lista RS, d. o. o., naročnik pridobi 5-odstotni popust.
Popust velja za enega ali več udeležencev iz podjetja, ki je naročnik na UL info tok. Popust ne velja za udeležbo na večdnevnih seminarjih oziroma kongresih.
Ugodnosti programa zvestobe ne veljajo za seminarje, ki jih Uradni list RS pripravlja v sodelovanju z drugo organizacijo.

b) Ob udeležbi treh udeležencev iz podjetja, ki je naročnik na UL info tok, prizna Uradni list RS, d. o. o., popust. Če se seminarja udeležijo trije udeleženci, kotizacijo plačata le dva.

c) Naročniki na UL info tok imajo na izbiro posebno ponudbo knjig z 20 % popustom.

Seznam knjig:*
Konkurenčno pravo v teoriji in praksi
Korporacijsko upravljenje in nadzor
Spregled pravne osebnosti
ZPVPJN s komentarjem
Zakon o splošnem upravnem postopku

*Pri naročilu knjig navedite, da ste naročnik storitve UL info tok.

Za podrobne informacije se obrnite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali pokličite po tel. 01/200-18-33.

3. POGOJI ČLANSTVA

Članstvo v programu zvestobe je brezplačno. Člani postanejo vsi naročniki storitve UL info tok.
Ob izteku naročnine za UL info tok ali ob odpovedi naročnine za UL info tok članstvo preneha veljati.

4. SPREMEMBE PRAVILNIKA PROGRAMA ZVESTOBE

Uradni list RS, d. o. o., lahko določbe tega pravilnika zamenjuje in dopolnjuje. Uradni list RS, d. o. o., si pridržuje tudi pravico do ukinitve programa zvestobe ali do njegove zamenjave s katerimkoli drugim programom, kadarkoli in brez navedbe razloga. Uradni list RS, d. o. o., bo o vseh spremembah sproti obveščal člane programa zvestobe.

5. OBVESTILA O PROGRAMU ZVESTOBE

Vse informacije, povezane s programom zvestobe, so dostopne na spletni strani www.ulinfotok.si.
Vsa vprašanja glede članstva lahko pošljete na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali nas pokličete po tel. 01/200-18-33.

Ta pravila začnejo veljati 16. 9. 2015.